Gratis verzending binnen Nederland en België

Ruilen & retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat.

Is het artikel beschadigd aangekomen? Neem dan eerst even contact met ons op voordat je het retour stuurt. We zoeken samen graag naar een passende oplossing. 

 

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Vul het retourformulier in

Wegens vakantie is ons retouradres tussen 18 juni - 9 juli tijdelijk niet beschikbaar. Dit houdt automatisch in dat het retourtermijn daarmee met 21 dagen wordt verlengd. Vanaf 9 juli komt het retourformulier hier weer beschikbaar. Onze klantenservice blijft uiteraard bereikbaar voor vragen.

Stap 2: Stuur je bestelling op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening staat.

 

Wist je dat? 

Wist je dat wij onze retourzendingen doneren aan het goede doel? Het speelgoed doneren wij aan kringloopwinkel: Stichting Werkgroep Een Aarde. Het geld wat wordt opgehaald wordt gedoneerd aan Nica-Friends. Een organisatie die zich inzet om het geld te gebruiken voor financiële en/of materiële middelen ten behoeve van kinderen uit de laagste klassen van de samenleving in Nicaragua. Denk hierbij aan renovatie van klaslokalen of het realiseren van extra facilitaire benodigdheden. Meer informatie over het project vind je hier