Black Friday | 20% korting op alles | Kortingscode: BF20
Black Friday | 20% korting op alles | Kortingscode: BF20

Ruilen & retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat.

* Let op: Als je de bestelling 14 dagen na ontvangst retour stuurt zijn wij niet verplicht om het volledige bedrag te restitueren. 

Is het artikel beschadigd aangekomen? Neem dan eerst even contact met ons op voordat je het retour stuurt. We zoeken samen graag naar een passende oplossing. 

 

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@mijn-hummeltje.nl onder vermelding van jouw ordernummer.

Stap 2: Stuur je bestelling op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening staat.

 

Wist je dat? 

Wist je dat wij onze retourzendingen doneren aan het goede doel? Het speelgoed doneren wij aan kringloopwinkel: Stichting Werkgroep Een Aarde. Het geld wat wordt opgehaald wordt gedoneerd aan Nica-Friends. Een organisatie die zich inzet om het geld te gebruiken voor financiële en/of materiële middelen ten behoeve van kinderen uit de laagste klassen van de samenleving in Nicaragua. Denk hierbij aan renovatie van klaslokalen of het realiseren van extra facilitaire benodigdheden. Meer informatie over het project vind je hier