Gratis verzending vanaf €25

Ruilen & retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.

Zorg ervoor dat je binnen 14 dagen na ontvangst ons per mail op de hoogte stelt van je retournering. Je kunt je bestelling dan tot 14 dagen na ontvangst van het retourformulier retourneren. Wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat.

* Let op: Als je de bestelling 14 dagen na ontvangst van het retourformulier toestuurt zijn wij niet verplicht om het volledige bedrag te restitueren. 

Is het artikel beschadigd aangekomen? Neem dan eerst even contact met ons op voordat je het retour stuurt. We zoeken samen graag naar een passende oplossing. 

Heeft u een gepersonaliseerd product gekocht? Dan is het niet mogelijk om deze te retourneren. 

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@mijn-hummeltje.nl onder vermelding van jouw ordernummer.

Stap 2: Stuur je bestelling op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening staat.

Donaties 

Wist je dat wij onze retourzendingen doneren aan het goede doel? Het speelgoed doneren wij aan het goede doel. Hieronder een aantal van de goede doelen die wij steunen; 

Speelcadeau

Het doel van Speelcadeau is het doorgeven van goed herbruikbaar speelgoed aan kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. 

Ouders/verzorgers die een doorverwijzing hebben gekregen van een maatschappelijke hulpverlener/instantie (huisarts, school, GGD, WIJ Eindhoven, Vluchtelingenwerk, MEE Zuidoost Brabant, schuldhulpverleners, GGzE, voedselbank etc.) komen voor dit speelgoed in aanmerking.

Speelcadeau zamelt het gehele jaar door goed (gebruikt) speelgoed in en geeft dit door aan kinderen uit gezinnen in de regio Eindhoven die het financieel niet breed hebben.

Andere donaties:

  • UMC Ziekenhuis Utrecht;
  • Voedselbank Amsterdam;
  • Speelgoedbank Amsterdam;
  • div. Kringloopwinkels door heel Nederland.

Weet u een goed tweede leven om ons speelgoed te doneren? Stuur dan een mailtje naar info@mijn-hummeltje.nl.