Gratis verzending vanaf €25

Over Ons

Welkom bij Mijn Hummeltje, waar onze passie voor educatief speelgoed begon uit frustratie over de overvloed aan digitale gadgets die de speelgoedmarkt overspoelden. Zie je het ook? Kinderen die steeds meer tijd voor schermen doorbrengen, terwijl hun creativiteit en verbeeldingskracht verloren gaan? Wij zochten naar een oplossing, iets educatiefs en uitdagends dat kinderen ook leuk vinden!

Bij Mijn Hummeltje begrijpen we de behoefte van ouders om het allerbeste en meest leerzame speelgoed voor hun kinderen te vinden. Wij geloven in speelgoed dat niet alleen vermaakt, maar ook bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw kleintje. In deze tijd van smartphones en tablets, koesteren wij het idee dat kinderen nog steeds kunnen genieten zonder afhankelijk te zijn van technologie.
 
Eerlijk & Transparant
Wat ons onderscheidt? Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Bij Mijn Hummeltje hebben we ervoor gekozen om onze producten rechtstreeks van de leverancier naar jou te sturen. Dit betekent minder opslag- en transportkosten, wat resulteert in eerlijke prijzen voor jou. Geen verborgen marges, gewoon hoogwaardig educatief speelgoed voor jouw kinderen tegen een betaalbare prijs.
Kies je voor Mijn Hummeltje dan kies je voor speelgoed dat zowel ouders als kinderen zal verrassen en inspireren. We geloven in de kracht van educatief spelen en de ontwikkeling van jouw kind op een positieve en constructieve manier. Samen bouwen we aan een toekomst waarin plezier en leren hand in hand gaan. Kom en ontdek ons assortiment en geef jouw hummeltje de beste start!

Goede doelen
Wist je dat wij onze retourzendingen doneren aan het goede doel? Het speelgoed doneren wij aan diverse organisaties die het speelgoed goed kunnen gebruiken. 
Hieronder vind je een actuele lijst van organisaties die we geholpen hebben;
  • UMC Ziekenhuis Utrecht;
  • Speelcadeau Eindhoven;
  • Voedselbank Amsterdam;
  • Speelgoedbank Amsterdam;
  • div. Kringloopwinkels door heel Nederland.

Weet u een goed tweede leven om ons speelgoed te doneren? Stuur dan een mailtje naar info@mijn-hummeltje.nl

Magnetisch krijtbord Mijn Hummeltje Wormenspel Mijn Hummeltje