Gratis verzending vanaf €25

Over Ons

Onze passie voor educatief speelgoed is ontstaan doordat we ons steeds meer begonnen te ergeren aan het vele digitale speelgoed dat op de markt wordt gebracht. We merkten dat kinderen steeds meer tijd doorbrachten achter schermen en minder werden gestimuleerd om creatief te spelen en hun verbeeldingskracht te gebruiken. Daarom zijn we op zoek gegaan naar alternatieven die educatief en uitdagend zijn, maar tegelijkertijd ook leuk en boeiend voor kinderen. We zijn ervan overtuigd dat educatief speelgoed kan bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen op een positieve en constructieve manier.

Over Mijn Hummeltje
Als ouder van een zoontje willen wij het leukste en meest educatieve speelgoed uitzoeken. We vinden het daarbij belangrijk dat kinderen iets kunnen leren van het speelgoed en plezier beleven aan de kindertijd. In de tijd van smartphones en tablets is het heerlijk om te zien dat kinderen zich ook kunnen vermaken zonder deze technologie. 
 
Eerlijk & Transparant
Wij van Mijn Hummeltje zijn graag eerlijk en transparant wanneer het aankomt op 
kinderspeelgoed. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze producten direct vanuit de leverancier naar onze klanten toe te sturen. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op opslag- en transportkosten en kunnen wij jou de producten aanbieden voor een eerlijke prijs.  
 
Goede doelen
Wist je dat wij onze retourzendingen doneren aan het goede doel? Het speelgoed doneren wij aan kringloopwinkel: Stichting Werkgroep Een Aarde. Het geld wat wordt opgehaald wordt gedoneerd aan Nica-Friends. Een organisatie die zich inzet om het geld te gebruiken voor financiële en/of materiële middelen ten behoeve van kinderen uit de laagste klassen van de samenleving in Nicaragua. Denk hierbij aan renovatie van klaslokalen of het realiseren van extra facilitaire benodigdheden. Meer informatie over het project vind je hier
Magnetisch krijtbord Mijn Hummeltje Wormenspel Mijn Hummeltje