Gratis verzending vanaf €25

Over Ons

Onze passie voor Mijn Hummeltje is ontstaan sinds dat we in verwachting waren van ons eerste kindje. Zoals iedere ouder staat de 9 maanden van zwangerschap in het teken van babyspullen kopen en de kinderkamer inrichten. Tijdens die zoektocht waren we ook op zoek naar kinderspeelgoed. We kwamen veel digitaal speelgoed tegen wat voor ons betreft een beperking is van de creativiteit van het kind. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar educatief speelgoed dat generaties lang mee kan gaan. Ons speelgoed heeft een lange levensduur, is gemaakt van natuurlijke producten en zijn met zorg uitgezocht. 

Over Mijn Hummeltje
Als ouder van een zoontje willen wij het leukste en meest educatieve speelgoed uitzoeken. We vinden het daarbij belangrijk dat kinderen iets kunnen leren van het speelgoed. Duurzaamheid staat bij ons hoog op de lijst en daarom maken we o.a. gebruik van houtmaterialen van niet bedreigde boomsoorten en is het plastic wat wij gebruiken BPA vrij (vrij van giftige stoffen). Dagelijks zoeken we naar het leukste speelgoed die we via onze website graag met jullie delen.
 
Eerlijk & Transparant
Wij van Mijn Hummeltje zijn graag eerlijk en transparant wanneer het aankomt op 
kinderspeelgoed. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze producten direct vanuit de leverancier naar onze klanten toe te sturen. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op opslag- en transportkosten en kunnen wij jou de producten aanbieden voor een eerlijke prijs.  Daarnaast betalen wij voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending. 
 
Goede doelen
Wist je dat wij onze retourzendingen doneren aan het goede doel? Het speelgoed doneren wij aan kringloopwinkel: Stichting Werkgroep Een Aarde. Het geld wat wordt opgehaald wordt gedoneerd aan Nica-Friends. Een organisatie die zich inzet om het geld te gebruiken voor financiële en/of materiële middelen ten behoeve van kinderen uit de laagste klassen van de samenleving in Nicaragua. Denk hierbij aan renovatie van klaslokalen of het realiseren van extra facilitaire benodigdheden. Meer informatie over het project vind je hier
Magnetisch krijtbord Mijn Hummeltje Wormenspel Mijn Hummeltje