Gratis verzending binnen Nederland & België
Gratis verzending binnen Nederland & België

Over Ons

Onze passie voor Mijn Hummeltje is ontstaan sinds dat we in verwachting waren van ons eerste kindje. Zoals iedere ouder staat de 9 maanden van zwangerschap in het teken van babyspullen kopen en de kinderkamer inrichten. Tijdens die zoektocht waren we ook op zoek naar kinderspeelgoed. Daar is onze interesse in leuk en educatief speelgoed ontstaan. Ons speelgoed heeft een lange levensduur, is gemaakt van natuurlijke producten en zijn met zorg uitgezocht. 


Over Mijn Hummeltje

Mijn Hummeltje staat voor duurzaamheid en liefde. Als ouder van een zoontje willen wij het leukste en meest educatieve speelgoed uitzoeken. Duurzaamheid staat bij ons hoog op de lijst en daarom maken we gebruik van houtmaterialen van niet bedreigde boomsoorten. Dagelijks zoeken we naar het leukste speelgoed die we via onze website graag met jullie delen.


Eerlijk & Transparant

Wij van Mijn Hummeltje zijn graag eerlijk en transparant wanneer het aankomt op baby speelgoed. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden voor een eerlijke prijs. 

 

Wij betalen voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending. 

Kijk gerust rond op de webshop en als je vragen hebt staan wij 7 dagen per week klaar om jou te helpen.