Black Friday | 20% korting op alles | Kortingscode: BF20
Black Friday | 20% korting op alles | Kortingscode: BF20

Bestelling & levering

Wij van Mijn Hummeltje zijn graag eerlijk een transparant wanneer het aankomt op baby speelgoed. Daarom hebben wij ervoor gekozen om onze producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden voor een eerlijke prijs. 

Door de enorme drukte duurt de verwerking van de bestelling op dit moment 2-3 dagen. Daarna hebben wij een gemiddelde levertijd van 6-10 werkdagen binnen Nederland. Voor België geldt momenteel een levertijd van 8-12 werkdagen. 

Altijd GRATIS bezorging

Wij nemen de bezorgkosten voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig. 


Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je een paar dagen na je bestelling het pakketje eenvoudig volgen. Zo weet je precies wanneer je bestelling aankomt. Je bestelling kan je hier volgen. 


Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? In onze FAQ vind je veelgestelde vragen en grote kans dat het antwoord op jouw vraag daar te vinden is. Zo niet, neem dan contact op via het contactformulier.