Gratis verzending vanaf €25
Ontdek onze krijtjesset voor eindeloze artistieke avonturen!

Ontdek onze krijtjesset voor eindeloze artistieke avonturen!

Ontdek de magie van onze krijtjesset en laat je creativiteit de vrije loop! Deze set is niet alleen een aanvulling op je kunstcollectie, maar ook een poort naar eindeloze artistieke avonturen. Of je nu een beginnende kunstenaar bent of al jarenlang je vaardigheden perfectioneert, onze krijtjesset biedt je de tools om je fantasie tot leven te wekken. Lees verder om te ontdekken waarom onze krijtjes een must-have zijn en hoe je het meeste uit je set kunt halen.

Belangrijke Punten

 • Onze krijtjesset is perfect voor elke ondergrond, waardoor je vrij bent om te experimenteren waar je maar wilt.
 • De set bevat vibrerende kleuren die je kunstwerken echt tot leven brengen, zowel binnen als buiten.
 • Door te kiezen voor onze milieuvriendelijke en veilige krijtjesset, draag je bij aan een duurzamere wereld terwijl je creatief bezig bent.

Waarom onze krijtjesset onmisbaar is voor jouw kunstcollectie

Waarom onze krijtjesset onmisbaar is voor jouw kunstcollectie

Perfect voor elke ondergrond

Onze krijtjesset is ontworpen met het oog op veelzijdigheid. Of je nu tekent op papier, karton, glas of zelfs op de stoep, onze krijtjes glijden soepel over elke ondergrond. Dit maakt ze perfect voor een breed scala aan artistieke projecten, van raamkunst tot stoepkrijttekeningen.

 • Papier en karton voor traditionele tekeningen
 • Glas voor tijdelijke raamkunst
 • Stoep en beton voor buitenkunst

Elk krijtje is rijk aan pigment, waardoor je kunstwerken diepe, levendige kleuren krijgen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, wat ze ideaal maakt voor kunstenaars van alle leeftijden. Ontdek de mogelijkheden en laat je creativiteit de vrije loop met onze milieuvriendelijke krijtjesset.

Vibrerende kleuren die tot leven komen

Onze krijtjesset brengt een explosie van kleur in elke tekening of schilderij. Met een breed scala aan tinten, van diepe blues tot zonnige gelen, kun je de wereld om je heen met nieuwe ogen zien.

Elke kleur is zorgvuldig geselecteerd om maximale impact te hebben, of je nu een zonsondergang schildert of een portret tekent. De pigmenten zijn rijk en levendig, waardoor je kunstwerken een extra dimensie krijgen.

 • Duurzaamheid is ook een sleutelwoord bij onze krijtjes. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan, zodat je niet steeds nieuwe hoeft te kopen.
 • Veiligheid staat voorop; onze krijtjes zijn niet giftig en geschikt voor kunstenaars van alle leeftijden.

Laat je creativiteit de vrije loop en zie hoe jouw wereld in kleur tot leven komt met onze krijtjesset.

Milieuvriendelijk en veilig voor alle leeftijden

Onze krijtjesset is niet alleen een feest voor de zintuigen met zijn levendige kleuren, maar ook een verantwoorde keuze voor het milieu. Gemaakt van natuurlijke materialen, zijn deze krijtjes volledig biologisch afbreekbaar en vrij van schadelijke chemicaliën.

Veiligheid staat voorop in ons ontwerp, waardoor ze perfect zijn voor kunstenaars van alle leeftijden. Of je nu een peuter hebt die zijn eerste kunstwerk maakt of een volwassene die zijn creatieve grenzen verkent, onze krijtjes bieden een zorgeloze ervaring.

 • Milieuvriendelijk
 • Veilig voor kinderen
 • Stimuleert creativiteit

Door te kiezen voor onze krijtjesset, draag je niet alleen bij aan de bescherming van de planeet, maar zorg je ook voor een veilige en inspirerende omgeving voor kunstenaars van elke leeftijd. Laat je creativiteit de vrije loop zonder zorgen over je gezondheid of het milieu.

Haal het meeste uit je krijtjesset

Haal het meeste uit je krijtjesset

Creatieve projecten om vandaag nog te starten

Heb je zin om direct met je nieuwe krijtjesset aan de slag te gaan, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, wij hebben een paar leuke ideeën voor je op een rijtje gezet.

 • Maak je eigen krijtbordkunst. Transformeer een oud bord of een stuk hout in een dynamisch kunstwerk dat je steeds opnieuw kunt veranderen.
 • Ontwerp gepersonaliseerde wenskaarten. Met de levendige kleuren van je krijtjes breng je een warme boodschap over aan vrienden en familie.
 • Experimenteer met straatkunst. Vind een veilige en toegestane plek om je creativiteit de vrije loop te laten en de wereld een beetje mooier te maken.

Deze projecten zijn niet alleen leuk om te doen, maar helpen je ook om de veelzijdigheid van je krijtjesset te ontdekken. Pak je krijtjes en laat je fantasie de vrije loop!

Tips voor het onderhouden van je krijtjes

Om ervoor te zorgen dat je krijtjesset zo lang mogelijk meegaat, is goed onderhoud essentieel. Hier zijn een paar eenvoudige tips die je kunt volgen:

 • Bewaar je krijtjes altijd op een droge plaats. Vocht kan ervoor zorgen dat ze zachter worden en sneller breken.
 • Voorkom dat je krijtjes breken door ze niet te hard op de ondergrond te drukken. Een lichte aanraking is vaak al genoeg om levendige kleuren te creëren.
 • Slijp je krijtjes regelmatig om ze scherp en klaar voor gebruik te houden. Een gewone puntenslijper werkt prima, maar zorg ervoor dat deze schoon is.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, zorg je ervoor dat je krijtjesset in topconditie blijft en klaar is voor al je creatieve projecten. En vergeet niet, het regelmatig schoonmaken van je krijtjes kan ook helpen om de kleuren helder en levendig te houden!

Inspiratie uit de gemeenschap: jouw kunst in de spotlight

Niets is zo inspirerend als het zien van de creatieve uitspattingen van anderen. Daarom nodigen we je uit om jouw meesterwerken, gemaakt met onze krijtjesset, met ons te delen. Laat je kunst de wereld zien en inspireer anderen met jouw unieke stijl en visie.

 • Deel je creaties op sociale media met de hashtag #KleurrijkeCreaties
 • Stuur ons je favoriete werk per e-mail en maak kans op een plekje in onze maandelijkse highlight.

We kijken uit naar de diverse en kleurrijke kunstwerken die onze gemeenschap te bieden heeft. Jouw werk kan de vonk zijn die iemand anders nodig heeft om hun eigen artistieke reis te beginnen. Dus pak je krijtjes en laat je creativiteit de vrije loop!

Ontdek hoe je met de CrayonSet™ de creativiteit van je kinderen naar een hoger niveau tilt en nooit meer last hebt van vieze handen tijdens het tekenen. Met een breed scala aan heldere en levendige kleuren is de CrayonSet™ perfect voor kleine kunstenaars om hun fantasie de vrije loop te laten. Bezoek onze website voor meer informatie en om jouw set vandaag nog te bestellen. Laat je kinderen de wereld van kleur verkennen en hun creatieve vaardigheden ontwikkelen met onze wasbare krijtjes. Wacht niet langer en haal het meeste uit je krijtjesset!

Veelgestelde vragen

Kan ik de krijtjes op elk type oppervlak gebruiken?

Ja, onze krijtjesset is ontworpen om op een breed scala aan oppervlakken te werken, waaronder papier, karton, glas, hout en meer. De veelzijdigheid zorgt ervoor dat je je creativiteit de vrije loop kunt laten, ongeacht het medium.

Hoe zorg ik ervoor dat de kleuren van mijn krijtjes levendig blijven?

Om de vibrerende kleuren van je krijtjes te behouden, raden we aan ze op een droge plaats te bewaren en direct zonlicht te vermijden. Het is ook belangrijk om de krijtjes na gebruik schoon te maken om kleurmenging te voorkomen.

Zijn de krijtjes veilig voor kinderen?

Absoluut! Onze krijtjesset is gemaakt met milieuvriendelijke en niet-toxische materialen, waardoor ze veilig zijn voor kunstenaars van alle leeftijden, inclusief kinderen. Veiligheid en duurzaamheid zijn voor ons van het grootste belang.